Diab-Aid SBA caps. N60

Diab-Aid SBA caps. N60

Aspectul produsului poate diferi de cel afișat în fotografie

Diab-Aid – este o alternativa naturala antidiabeticelor orale sintetice, care deseori poseda efecte adverse si permit oscilarea in limite mari a nivelului glicemiei. Combinatia bogata de ingrediente a Diab-Aid permite reglarea nivelului glicemiei prin ameliorarea functiei pancreasului si sporirea metabolismului, ameliorand astfel calitatea vietii pacientilor diabetici.

Proprietati farmacologice

Diab-Aid reprezinta un remediu natural utilizat pentru reglarea glicemiei. Diab-Aid permite controlul nivelului glicemiei si previne depunerea colesterinei. Ingredientele testate de timp din componenta Diab-Aid provoaca reducerea nivelului glicemiei prin sporirea rezistentei celulare la insulina  Diab-Aid contine o compozitie de plante cum ar fi marsupina, pterostilbena s.a. care au efect nu numai hipoglicemic, dar si elimina simptomele diabetului zaharat cum ar fi poliuria, polifagia, scaderea ponderala, neuropatia s.a.

Ingredientiti actiunea acestora

Gudmar este utlizat in tratamentul glucozuriei. Este demonstrat ca planta poseda efect hipoglicemic. Gudmar stimuleaza celulele beta ale pancreasului si sporeste secretia insulinei. Gudmar reduce nivelul glicemie prin diminuarea absorbtiei glucozei din intestin. Este cunoscut faptul ca Gudmar reduce necesiatea de glucoza a organismului.

Tinospora cordifolia este utlizat in tratamentul icterului, artritei reumatoide si dibetului zaharat. Planta reduce nivelul glicemiei si sporeste toleranta la glucoza. Este demonstrat ca planta poseda actiune similara insulinei. Este utilizata ca antioxidant puternic. Poseda efect hipolipidemic.

Pterocarus marsupium este foarte eficienta pentru reducerea nivelului glicemiei. Este demonstrat ca efectul hipoglicemic al plantei este similar antiabeticelor orale contemporane. Reduce eficient nivelul glicemiei la pacientii cu diabet zaharat insulinoindependent.

Indicatii

Diab-Aid este indicat pacientilor ce sufera de diabet zaharat tip II, cu scop de reglare a nivelului glicemiei prin ameliorarea functiei pancreasului si stimularii metabolismului.

Contraindicatii

Fiind un produs natural, Diab-Aid nu poseda contraindicatii la utilizarea concomitenta cu alte preparate.

Nu este recomandat pacientilor cu sensibilitate sporita la oricare din componentii produsului.

Nu este recomandat gravidelor, in timpul lactatiei si copiilor sub 12 ani.

Masuri de precautie:

La administrarea concomitenta cu alte preparate este necesara  consultatia medicului

Interactiuni medicamentoase

Nu au fost semnalate.

Graviditatea si lactatia

Fiind un remediu natural pur, Diab-Aid este bine tolerat si nu poseda efecte adverse in timpul sarcinii si lactatiei, insa acest remediu trebuie administrat cu precautie si sub supraveghere medicala.

Actiunea asupra capacitatii de conducere a mijloacelor de transport

Nu a fost semnalata.

Cantitate

Se livreaza cutii a cate 60 de capsule

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Comanda la operator
    022-802-000 | 068-802-000

Livrare gratuită în farmaciile din toată ţara

Livrarea în toată Moldova se efectuează de serviciul nostru de curieri

Garanţie 100% de autenticitate a preparatelor, atestată prin certificate de stat 

  • Vizionari: 884
  • Categoria : Tratamentul diabetului
  • Denumirea internationala: combinatie
  • Producator: Plethico Pharmaceuticals Ltd
  • Țara: India