Versiunea noua a site-ului

Livrarea

      Livrarea la adresă se efectuează persoanelor fizice sau juridice în raza mun. Chişinău (acasă, la serviciu, la spital, etc.) de la orele 11:00 până la 20:00. Comanda, plasată până la orele 16:00, va fi livrată în aceeaşi zi lucrătoare. Comanda, plasată după orele 16:00, va fi livrată a doua zi lucrătoare. Comenzile plasate vineri după 16:00 vor fi livrate sâmbăta. Comenzile plasate in zilele de odihna ( weekend) pina la orele 14.00 vor fi livrate in aceeași zi; cele plasate dupa orele 14.00 vor fi livrate ziua urmatoare. Timpul de livrare poate varia, în caz dacă produsul  lipseşte la depozitul principal.  Livrarea se efectuează de un angajat calificat, cu respectarea normelor de transportare.

    

     Termenii livrării la adresă prin Republica Moldova se stabilesc în mod individual.

 

     Dacă aţi ales metoda de preluare personală a produselor din farmacia reţelei "Farmina", care este localizată în raza mun. Chişinău, atunci comanda plasată până la orele 12:00 se va aduce la farmacia aleasă până la sfârşitul zilei lucrătoare. Dacă produsul  lipseşte la depozitul principal, timpul de livrare poate varia până la 24 de ore. În cazul în care comanda a fost recepţionată după orele 12:00, medicamentele vor fi aduse la farmacia aleasă a doua zi. Dupa finalizarea comenzii  in scurt timp veţi fi contactat de unul dintre operatorii noştri care va stabili cu dumneavoastră detaliile legate de livrare. După ce comanda va fi livrată la farmacie, farmacistul va lua legătura cu Dvs.

 

     Dacă aţi ales metoda de rezervare a produselor în farmacia cea mai convenabilă sau apropiată, care este localizată în afara mun. Chişinău, atunci comanda plasată până la orele 16:00 se va aduce la farmacia aleasă timp de 2 zile lucrătoare. Când comanda va fi la farmacie, solicitantul va primi un sms, sau operatorul companiei îl va telefona.

     Cu lista deplină a farmaciilor companiei puteţi lua cunoştinţă aici.

 

Atenţie! Suma minimă a comenzii constituie 30 de lei!

 

     Achitarea comenzilor

 

     La comandă în sumă de peste 500 lei, livrarea pe tot teritoriu Republicii Moldova se efectuiază GRATUIT! La comandă în sumă de până la 350 lei pe tot teritoriu mucipiului Chișinău și Bălți costul livrării constituie 40 lei.

La comandă în sumă de peste 350 lei, livrarea pe tot teritoriu municipiului Chișinău și Bălți se efectuează GRATUIT! 

La comandă în sumă de până la 500 lei costul livrării pe tot teritoriu Republicii Moldova ( înafară de municipiu Chisinău și Bălți) constituie 100 de lei

 

Livrarea medicamentelor în cea mai apropiată farmacie a reţelii "Farmina" se efectuează gratuit!

 

     Achitarea se efectuează:

 

-          cash

-          carduri bancare (Visa, Mastercard)

 

     Pentru a primi comanda în farmacie, este suficient de a indica numărul de telefon de pe care a fost făcută solicitarea. Puteţi achita cu bani cash sau cu ajutorul cardurilor bancare.


     La primirea comenzii prin intermediul curierului, clientul trebuie să verifice dacă preparatele aduse coincid cu lista celor solicitate. În cazul când clientul prezintă reţeta compensată, curierul trebuie să se convingă că sunt ambele copii a acesteia. După achitare (cash sau card bancar) curierul oferă clientului bonul de plată şi transmite produsele achiziţionate.


     Conform legislaţiei R.M., medicamentele cumpărate în farmacii nu pot fi schimbate sau rambursate!