Bronchipret sirop 50 ml N1

Bronchipret sirop  50 ml N1

Aspectul produsului poate diferi de cel afișat în fotografie

Bronchipret® 50ml Sirop

DESCRIEREA

Substanta activa:

100 g (89,2 ml) de lichid oral conține:

15 g extract fluid din părţi aeriene de cimbru (Thymi vulgaris herba, Thymi zygis herba) și

1,5 g extract fluid din frunze de iederă (Hederae helicis folii).

PROPRIETATILE FARMACOLOGICE:

Preparat fitoterapeutic, componentele caruia determina o actiune expectoranta si bronholitica. Saponinele din frunzele de iedera poseda efect secretolitic,lichefiază mucusul bronhic şi facilitează eliminarea lui, uleiul eteric si flavonoidele din partile aeriene de cimbru - efect bronholitic si secretolitic. Substantele biologic active ale iederii relaxeaza muschii netezi ai bronhiilor si preintimpina dezvoltarea bronhospasmului. Timolul, componentul principal al uleiului eteric de cimbru, de asemenea poseda proprietati antibacteriene.

Studii ale preparatului Bronchipret au demonstrat efect puternic de calmare a tusei.

INDICATII TERAPEUTICE

Ca expectorant in tratamentul bolilor acute si cronice inflamatorii ale tractului respirator, insotite de tuse si formarea sputei (traheita, traheobronsita, bronsita).

DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE

Siropul se administreaza intern in functie de varsta: copiii de la 1 pana la 5ani – cite 3,2 ml de 3 ori pe zi, copiii 6 - 11ani  - cite 4,3 mlde 3 ori pe zi și adolescenți ≥ de 12 ani – câte 5,4 ml de 3 ori pe zi.

Agitați bine înainte de fiecare administrare!Înghițiți Bronchipret Sirop nediluat. Puteți bea puțină apă (preferabil apă) după administrarea medicamentului.

Durata tratamentului depinde de evoluţia bolii. Dacă simptomele persistă mai mult de 7 zile, consultați medicul Dumneavoastră.

REACTII ADVERSE:

Foarte rar pot să apară reacții de hipersensibilitate (reacții alergice) cu erupții cutanate (roșeață, urticarie), dificultăți de respirație, edem al feței, gurii și/sau gâtului.Ocazional au fost observate reactii gastrointestinale cum ar fi spasme, greata, voma și diareea. La aparitia primelor semne de hipersensibilitate e necesar de intrerupt administrarea preparatului si de adresat la medic.

CONTRAINDICATII

Bronchipret Sirop nu se va administra în caz de hipersensibilitate (alergie) cunoscută la iederă, plantele din familia Araliacea, cimbru sau alte Labiate (Lamiaceae).

ATENȚIONĂRI ȘI PRECAUȚII:

Acest medicament conține 7 % (v/v) alcool, adică până la 0,18 g alcool per 3,2 ml sirop, echivalent cu 5 ml bere sau 1,8 ml vin. Poate fi dăunător persoanelor cu etilism. Acest lucru trebuie avut în vedere la copii și grupuri cu risc crescut, cum sunt pacienții cu boli hepatice sau epilepsie.Medicament poate fi administrat la pacientii cu diabet zaharat, fiindca o doza unica contine de mai putin de 0.03 unități de pâine. Pentru sirop, la depozitarea prelungita a Bronchipret,solutia poate deveni tulbure, ceea ce nu afecteaza calitățile sale terapeutice. Inainte de utilizare.

Administrarea in perioada desarcina si lactatie:Bronchipret® siropnu trebuie administrat femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează, deoarece nu sunt studii suficiente despre administrarea preparatului în perioada de sarcină şi lactaţie. Adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua orice medicament.

Conditii de Pastrare: intr-un loc uscat, intunecos, la o temperatura de maximum 25°C.

 

bronchipret.md (https://bronchipret.md/)

 

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Comanda la operator
    022-802-000 | 068-802-000

Livrare gratuită în farmaciile din toată ţara

Livrarea în toată Moldova se efectuează de serviciul nostru de curieri

Garanţie 100% de autenticitate a preparatelor, atestată prin certificate de stat 

  • Vizionari: 3430
  • Denumirea internationala: Combinatie
  • Producator: Bionorica AG
  • Țara: Германия
Farmacie online Apteka.md – va ofera o gama larga de produse cosmetice si medicamente la..
Comanda la operator
Fără TVA: 0,00 Lei

Groprinosin comp. 500 mg N10x2 -11%
Farmacia online Apteka.md iti ofera cele mai bune preturi la medicamente si produse cosmetice. Asort..
Valabil până la: 01-03-2024
83,51 Lei 74,47 Lei
Fără TVA: 68,96 Lei

SBA.Vitamina C cu glucoza 100mg N10 -14%
..
Valabil până la: 30-11-2022
5,08 Lei 4,35 Lei
Fără TVA: 3,63 Lei